Městská knihovna Č. Třebová: Smetanova 173, 560 02 Česká Třebová
  • +420 732 756 827
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc
Naty Poledňáková: Barevná ARTE relaxace
pátek, 4. říjen 2019, 16:00 - 19:00

Užijte si barevnou relaxaci v inspirativním prostoru Teenspace v městské knihovně. Cílem je uvolnit svou kreativitu a nabít se energií, užít si spontánnost a sdílení pocitů za využití jednoduchých postupů artefiletiky a arteterapie i automatické kresby.

Akce je vhodná pro dospělé. Materiál i nápoje jsou zajištěny.
Cena: 50 Kč, platba na místě. 

Závazné přihlášení posílejte na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 27. září.

Jakou barvu má tvoje ranní nálada? Po jaké pastelce ze 30 sáhneš při představě své oblíbené písně? Je pátek odpoledne - chvíle mezi BYLO a BUDE - dovol si úkrok mimo čas. Uvolni to, co se v Tobě nashromáždilo a udělej prostor pro další možnosti. Místo, denní doba nebo krátký příběh navozují asociaci a je na Tobě, jakou barvou ji znázorníš. Nebudeme rozebírat žádná dramata...jen si počmáráme několik papírů a zkusíme navzájem aktivní empatické nacítění sousedovy/sousedčiny barevné... třeba i skvrny :-) Mluv o čem chceš a o čem nechceš - nemluv. Raduj se, že sis dopřál/a zastavení v dravém proudu reality.
Těším se na všechny! Naty